Hva er mobilleketred_angry_bird_by_thecatwhodesign-d5g5gxhøyene du ikke greier deg uten? Finnes det kanskje noen nye der ut som du bare må ha? Vi gir deg en ti på topp-liste med anbefalinger av de beste leketøyene.

1. CarBots – husker du radiostyrte biler? Nå kan du kjøre dem med mobilen. Alt du trenger er en liten sender og de kule små bilene, så kan du og vennene dine kjøre om kapp og sågar skyte på hverandre. Prisen er også hyggelig, bare noen hundrelapper.

2. Rover Spy Tank – dette fantastisk morsomme leketøyet er en tank utstyrt med kamera og mikrofon som som du kan koble opp mot mobilen eller nettbrettet via wifi. Med infrarødt lys kan du til og med bruke den i mørket.

3. Parrot Drone – denne dronen, et slags helikopter, minner om Rover-tanken, men flyr gjennom lufta. Med tilkobling via wifi kan du styre både dronen og kameraet.

4. Sphero – hva er egent
lig Sphero? Det er en robot, eller en ball, eller begge deler. Den kan skifte farge og komme opp i høye hastigheter. Den tåler både vann og sinte kjæledyr, og hvis kompisen din også har en, kan dere kjøre om kapp.

5. BeeWi – Dette er også en robot, med mye lavere pris enn Sphero. Den har små øyne og armer, og kan være med på mye rart fra fotball til sumobryting.

6. Romo – litt vanskelig å forklare, men passer for deg som vil gjøre om telefonen din til en slags blanding av robot og kjæledyr. Den får et morsomt tegnet fjes og kan bli en trofast følgesvenn. Passer kanskje best til den gamle telefonen som du ikke bruker lenger.

7. PowerUp 3.0 – en stang av det spesielle materialet karbonfiber utstyrt med en bitteliten motor så det kan fly. Du må nesten se det for å skjønne hvor kult det er.

8. AquaBotix – en ubåt du styrer med mobilen. Den har videokamera og overfører i sanntid. Denne saken er ganske utrolig, med egen belysning, bevegelse fremover, bakover, og til siden, osv.

9. Ollie – en kul dings som kan rotere og hoppe.

10. Petcube – kommuniser med katta mens du er på kontoret!