Ti apper som kan redde livet ditt

Det finnes tusenvis av apper for enhver smak, men visste du at noen av dem bokstavelig talt kan redde livet ditt? Her er en oversikt over de ti beste livreddende appene.

1. Disaster Readiness – dette er en app du bare finner på iTunes. Ved å bruke denne appen kan du lære deg hvordan du kan forberede deg på en hqdefault (10)katastrofesituasjon. Du kan lære alt fra å sette sammen et førstehjelpsskrin til å beskytte deg selv mot radioaktiv stråling, i over 100 000 guider om forskjellige emner.

2. WebMD – dette er en app basert på nettstedet du kanskje allerede kjenner til. Her har informasjonen blitt optimert for presentasjon på din mobil, og gir deg alt av helseinfo og verktøy du kan bruke til å ta avgjørelser – selv om det selvfølgelig er best å oppsøke en ekte lege dersom det skulle være noe alvorlig galt.

3. Escape Call – du kjenner kanskje til det gamle trikset med å ha en venn ringe deg under en date i tilfelle du skulle være mistilpass? Nå kan du fjerne mellomleddet og selv legge inn en automatisk oppringning i telefonen!

4. Emergency Panic Button – denne appen kan bare brukes på Android. Den sender ut et alarmsignal til dine nærmeste hvis du opplever noe truende eller farlig.

5. ICE – forkortelse for In Case of Emergency – en app for Android som gjør at utrykningspersonell ser hvem av dine pårørende som bør kontaktes. Dette er en gratis app.

6. Pet First Aid – ikke bare førstehjelp for kjæledyret ditt, men mer generelt en guide til hvordan du tar deg av din hund eller katt. Her kan du også lagre essensiell dyrehelseinformasjon.

7. Pocket First Aid – her har du med deg informasjon om livredning og førstehjelp, inkludert hva du bør gjøre hvis noen får et illebefinnende, epilepsianfall, hjerteinfarkt eller slag.

8. Diabetes Log – for deg som har sukkersyke, gir deg oppdatert informasjon om alt av relevans for behandlingen av sykdommen.

9. Emergency Kit Organizer – hjelper deg å organisere utstyr du har liggende i tilfelle noe skulle skje.

10. Droid Light – “lommelykt” som kan skreddersys.

Når livet er vel reddet, er det også anledning til å bruke telefonen, for å lene seg tilbake og nyte livet. Om du liker spenning og risk, av den mindre livsfarlige sorten er mobilcasino akkurat det riktige for deg. Her finner du gøyale spill, og om du har flaksen med deg, kan du også tjene litt ekstra lommepenger.