Velkommen til oss og til Norges største nettsted for alt som dreier seg om mobiltelefoner og relatert utstyr. På disse sidene finner du en nærmest uuttømmelig kilde av informasjon om alt som har med mobil teknologi, mobil og samfunn, og ikke minst de beste telefonene og de beste appene å gjøre.

Vi er uhyre opptatt av at mobil teknologi skal være til beste for samfunnet, og nettopp derfor kaster vi også lys over mobilsamfunnets skyggeside. Dersom du sliter med mobilavhengighet, bør du ta de første stegene mot rehabilitering så fort som mulig. Vær også sikker på at barn bruker mobilen på en god måte, og at de kjenner til farene som truer før de får sin første mobil.

På disse sidene finner du mye informasjon om hvordan du kan få mest mulig ut av mobilen din. Det gjelder forholdsvis enkle ting som å beskytte telefonen mot skade og tyveri, å finne et deksel som passer din livsstil og mobilbruk, eller hvordan man kan få bedre signal. Med disse helt enkle tipsene vil du kunne få bedre opplevelser med mobilen din og dessuten forlenge mobilens levetid, potensielt med flere år!

Du finner også mye informasjon om forskjellige merker og modeller på disse sidene. Vi tror at du vil sette pris på at vi ikke entydig har hengitt oss til verken iPhone eller Android, Apple eller Samsung. Tvert i mot forsøker vi å gi deg balansert informasjon om fordeler og ulemper ved de forskjellige modellene.

Vi som står bak disse sidene er mobilentusiaster som samtidig følger mobilskeptikerne og mobilkritikerne et stykke på vei. Alle må finne ut hvordan de best kan utnytte den eventyrlige nye teknologien, og det er det vi forsøker å bidra til med disse sidene. Bla deg i gjennom siden, og lær mer om kameraer, leketøy, apper, og mobiltelefonens spennende historie.