Hvordan kjøper du det beste dekslet til mobilen

Smarttelefonen er en viktig og dyrebar eiendel for de fleste. For de som er nærmest knyttet til telefonen er det vanskelig å gå i flere timer uten, for ikke å tenke på flere dager. Derfor er det lurt å være obs på hvor skjør en mobil egentlig er, og det kan være fornuftig å investere i et deksel som kan beskytte den.

Det finnes flere forskjellige typer deksel, og hvilket du velger må ses i Blue_iPhone_5C_in_black_casesammenheng med din livsstil og mobilbruk, og ikke minst din estetiske sans eller måte å presentere deg selv på (telefonen er jo en av vår tids viktigste tilbehør).

Et sportsdeksel er for den sporty typen som bruker mobilen under trening, enten det er på ski, sykkel, eller løping. Men et enda mer robust deksel, et såkalt action-deksel, kan være nødvendig hvis du virkelig utsetter deg selv og mobilen for store påkjenninger. Et slikt deksel vil typisk være både vanntett og støvtett. Utover disse to typene finner vi også funksjondekselet, som tilfører mobilen din ekstra funksjoner, og stildeksler, der det å se godt ut er helt avgjørende.

Ser vi på den stilige varianten først, så er Guess Clutch Case et dristig og lekkert alternativ som ser ut som en liten, fancy håndveske. Denne er spesielt tilpasset iPhone. Den har en gyllen lenke akkurat som på en vanlig clutchveske.

En Krusell Kalmar WalletCase er først og fremst funksjonell, men den er da også ganske stilig. Dette er en kombinasjon av lommebok foran og mobildeksel bak som gjør at du ikke lenger trenger å bevare verdisaker som bankkort og smarttelefon på to forskjellige steder.

Et Puro Armband er et fantastisk sportsdeksel som gjør at du enkelt og trygt fester mobilen på armen mens du trener. Du kan gjennomføre treningen på en optimal måte samtidig som du har tilgjengelighet. For deg som stiller enda strengere krav finnes Dog & Bone Wetsuit. Helt vanntett, slik at du også kan bruke den i skiløypa eller på fisketur. Vær obs på at dette er det dyreste alternativet – nesten 1000 kroner.