Den beste mobilprodusent

Det er mye som skal til for å bli verdens største mobilprodusent. Man skulle tro de fleste ville tippet riktig på hvem som er størst i dag, men de fleste tar feil. For det er ikke alltid store reklameskilt, massiv promotering og flotte rammer som betyr noe, for teknologien er i stadig utvikling og konkurransen er stor. Og det er mange forbrukere som velger pris og kvalitet foran popularitet og utseende. Bare de siste årene har det dukket opp flere nye mobiler, sågar fra helt nye produsenter.
camera cellphoneMen det er mange andre ting som spiller inn.
Kamerateknologien er i stadig utvikling, men de fleste mobiltelefoner er nesten like bra som mange av de vanlige kameraene man får kjøpt i dag. Størrelse har spilt en rolle tidligere, før ville folk ha mindre og mindre mobil, men nå er det endret til at man vil ha store nok skjermer for å kunne spille med god grafikk samtidig.
Batteriets kvalitet er nok er stort skillepunkt mellom de som velger telefoner i dag. For noen mobiler kan ikke skifte batteri, og dermed er mobiltelefonen ødelagt når batteriet har sluttet å virke. Mens andre har utskiftbart batteri.

Blogging om mobiler

Det kan ha like stor påvirkning hva en blogger skriver om temaet. Mobiltelefoner er noe nesten alle har, til og med barn ned i barnehagealder. Derfor vil noen blogge om mobiler, tilbehør og ekstrautstyr. Det er fordi det er et aktuelt tema, og at det er penger å tjene på det.
Selv om det ikke er hovedtema, ser man ofte at man kommer innom temaet likevel. Det er blitt en så dagligdags ting som alle har i lommen, vesken eller i bilen. Og variasjonene er enorme. Noen satser på batteriets levetid, andre på en spill-enhet som man kan ta med overalt, andre satser på abonnement og pris, mens andre igjen velger å satse mer på utseende, brukervennlighet og bruksområde.