Har du mistet oversikten over hvilke apper som er de beste for din mobil og din situasjon? Her kommer noen tips om fremragende apper som kan gjøre livet litt enklere.

Morecast er en værapp som skiller seg ut så mye at den nesten må kalles den beste som er tilgjengelig, i hvert fall blant gratis værapper. Den har et tiltrekkende visuelt uttrykk og gir raskt og enkelt en god oversikt over den gjeldende værsituasjonen. I tillegg kan den gi deg en oppdatert sammenligning av været på to forskjellige steder, eller til og med gi deg værinformasjon for en hel reiserute slik at du er forberedt på forholdene du kommer til å møte gjennom hele turen. En uvurderlig hjelp hvis du for eksempel skal over fjellet fra Oslo til Bergen!

Når det gjelder treni4163909778_a07dd8e269_ongsapper, er 7 Minute Workout en av de aller mest spennende du kan prøve akkurat nå. Den gir deg korte treningsøkter med høy intensitet, som senere tids forskning har vist at kan gi deg både redusert fettprosent og bedre kapasitet i hjerte og lunger. Dette er perfekt for den som ikke har tid eller lyst til lange treningsøkter. Det er en kjempeenkel løsning der du ikke engang trenger å oppgi noen informasjon om høyde, vekt, osv.

På nettleserfeltet kan det anbefales at du prøver ut Chrome beta, som er en prøvesmak på fremtidens utgave av Chrome. Dette er den perfekte nettleseren til en Android-telefon, men vær obs på at beta-utgaven nødvendigvis vil ha noen feil som slår inn her og der.

Hvis du har begynt å interessere deg for podcasts så er Podcast Addict et glimrende valg for deg. Dette er en gratis app som hjelper deg å finne og spille av podcasts, og som attpåtil gjør deg oppmerksom på de nyeste og mest populære podcasts der ute.