De 10 beste dateappene

Smarttelefonen har forandret på mye her i livet, og kjærlighet og sex er ikke noe unntak. Nå finnes det et utall apper du kan bruke til å møte en ny gutt eller jente, men pass på å bruke en app som er egnet til å finne det du er ute etter.

1. Match.com app. Dette er en tjeneste kjent fra nettet, og regnes som en av de mest seriøse appene. Match er mest for deg som er ute etter et fast og varig forhold, og kanskje best tilpasset de litt eldre single. Det er også en forholdsvis dyr tjeneste, men det skal være mange som har funnet en livspartner der.

2. Tinder er en ganske annerledes app enn Match, den koster ikke noe å bruke, det er enklere å komme i gang, og det hele er litt mer overfladisk. Hvis du har utseendet med deg og er ute etter et uforpliktende forhold, kan Tinder passe bra.

3. Badoo er en app noen har lykkes med, men enn så lenge har den ikke blitt så populær i Norge som i mange andre land. Veldig kjekt når du er på ferie.

4. Tagged er en app der man i likhet med Tinder og Badoo sveiper til høyre eller venstre avhengig av om man er interessert eller ikke.

5. Lovoo bruker GPS til åonline-dating-570216_960_720 finne aktuelle babes eller kjekkaser i nærområdet der du befinner deg.

6. WeChat fungerer nesten som Lovoo, men har også en spesiell funksjonalitet der du kan møte noen som rister telefonen sin hvis du også rister din samtidig.

7. Zoosk er en datetjeneste som er direkte koblet opp mot Facebook. Det er ganske dyrt.

8. EliteSingles er en ny app som er ment for de rike og vellykkede.

9. C-date fokuserer ganske ensidig på sex. Det er tvilsomt om antallet kvinnelige medlemmer egentlig er så høyt.

10. 50plusMatch er for de eldre, gjerne for nyskilte som vil inn i et nytt parforhold så fort som mulig.