Barn av teknologiens gullalder

Enten vi er ung, voksen eller gammel i dag, er vi alle barn av teknologiens gullalder. Helt fra den spede starten har man utviklet datamaskiner som kan kode et språk bestående av nuller og ett-tall først til en skrift, så til enkle animasjoner, og senere til fantastiske filmer, applikasjoner og spill verden over. Teknologien er helt unik og er et resultat av menneskets higen etter ny kunnskap om verden vil lever i og den som er utenfor vår fatteevne.
Samtidig er vår søken innover i så måte like spennende. Og det er på grunn av forståelsen av den verden som eksisterer langt inni oss eller inni alle grunnstoffer som finnes, at man kan stadig forbedre teknologien, til et punkt der den selv blir et reflekterende tenkende vesen.

En forrykende utvikling som ikke vil noen ende ta

mobile phoneNoen ting kommer og går like fort igjen. Men andre ting forblir, slik som mobiltelefoner. Det skal sies at det her også har vært en forrykende utvikling, fra store kasser man knapt nok klarte å bære på 80-tallet, til mindre telefoner hvor man kunne sende meldinger til hverandre, og etterhvert mer kompliserte der man kan koble seg til Internett, bestille varer og tjenester og se tv, film og dokumentarer. Man kan til og med leste de siste nyheter på mobilen sin, eller lese en blog om mobiltelefoner, mobil-trender også videre. For alle elsker sine mobiler, uansett om det er for å ringe med, bestille varer eller overføre penger med. Alt dette er nå mulig, og snart kommer enda mer avansert teknologi til å revolusjonere mobilindustrien slik man kjenner den i dag.
Med den neste generasjonen mobiltelefoner vil man kunne gjøre overføringer av dokumenter, penger og annen informasjon enda raskere. Flere enheter blir knyttet sammen i desentralisert samhandling, slik at overføringskapasiteten blir bedre og mer stabil enn tidligere.